Ultimate Padel

Ultimate Padel i Upplands Väsby är platsen för alla padelälskare. Med 18 stycken padelbanor av högsta kvalitet (14 dubbel samt 4 singel) med gott om utrymme runt samtliga och 11 meter fri takhöjd så levererar de en från golv till tak bullerisolerad anläggning i absoluta världsklass.

Projektet

Watt & Volt blev ombedda att projektera en ljudlösning i hallens allmänna utrymmen med kravet att musik inte skulle läcka in på banorna för att undvika akustiska problem under spelets gång. Med noggranna simuleringar löste vi detta smidigt med nedpendlade riktade högtalare placerade för ultimat ljudupplevelse. En av de största utmaningarna vi mötte på detta specifika projekt var den ytterst komplicerade takhöjden i kombination med att hallen redan var fullt möblerad med banor, träningsutrustning och möblemang.

Systemet vi har installerat kommer uteslutande från Yamaha och är mycket diskret. Det enda besökare märker är den heltäckande ljudkulissen som följer dig runt om på anläggningen redan när du öppnar entrédörren. I omklädningsrummen, loungeytorna, shoppen samt ute i hallen finns både  minimalt synliga samt helt dolda högtalare som enkelt styrs från såväl en kontrollpanel i reception som en app i telefonen. Ljudet följer med dig ända in i bastun där vi installerat vädertåliga högtalare!

Ultimate Padel hyr också ut konferensrum på våningarna ovanför receptionen. Där har vi även fått förtroendet att leverera tekniken till samtliga konferensrum i form av ljud, bild och signalsystem.

 

Om Ultimate Padel

Anläggningen öppnade sina dörrar hösten 2020 och vann omedelbart en plats i alla padelälskares hjärtan och hallen har i stort sett varit fullbokad sedan dag ett. På Padelgalan 2021 blev den framröstad till Sveriges tredje bästa anläggning och följdes tätt av utmärkelsen Stockholms bästa padelhall.

 

För mer information om detta projekt eller för att ta ett första steg till projektering av audiovisuell teknik i dina lokaler – ring 08-23 90 80 eller maila oss direkt.

Presentationsvideo Ultimate Padel (obs på spanska)