Vi söker efter installatörer/servicetekniker!

Arbetar du idag som tekniker/installatör inom AV-teknik eller t.ex. El och är intresserad av att vara en drivande person i ett mindre dedikerat AV-team? Då har vi en ledig tjänst som kan intressera dig!

Vi skapar rum att mötas i! – Watt & Volt:s verksamhet kretsar kring ljud-, ljus- och bildteknik. Våra uppdrag är enormt varierande och innefattar allt från byggnation av AV-teknik för professionella snygga kontor till storskaliga projekt såsom t.ex. köpcentrum och simhallar. Våra tekniker/installatörer ser till att våra kunders anläggningar håller absolut högsta standard samt fungerar smidigt. De agerar även som vårt första ansikte utåt.

Våra installatörer är vårt varumärkes distributörer. Därför vill vi så klart att du är en genuint driftig person, har förmågan att problemlösa på stående fot och är noggrann. Watt & Volt har en can-do-approach och det har så klart du också.

Tjänsten innefattar både nya installationer och löpande serviceuppdrag.

Har du grundläggande kunskaper i programmering och/eller datorer är det en bonus, men inget krav. Vi utbildar i de områden som behövs.

Vi ser dock att det är en nödvändighet att du har lite koll på just audio- och videoteknik. T.ex. Ser du skillnad på en HDMI- och en XLR-kabel? Vet du vad en RCA-kontakt är? Är du införstådd i hur USB fungerar? Vad ska man använda för kabel till en 100V-slinga? Hur får man upp ett takstativ på ett säkert sätt?  Etc.

 

Krav:

B-körkort

Engelska i tal och skrift

 

 

Skicka in din CV med ett trevligt personligt mail där du beskriver dina kunskaper i korta drag till work@wattvolt.se. Vid frågor går det bra att ringa vårt växelnummer 08-23 90 80 och fråga efter Jonas.

 

Datum för tillträde: Så snart som möjligt.

Arbetstid: Heltid