Invigning av Smedens Mathall

Smedens Mathall - Nytt restaurangkoncept i Solna

När restauranggruppen Nordrest öppnade Smedens Mathall i Solna Business Park ville man erbjuda rykande färsk street food av hög kvalitet med inspiration från hela världen.

Lokalen är en myllrande, urban mötesplats med pulserande energi och eklektisk atmosfär – en plats man gärna återvänder till. Opretentiöst, vällagat och gott till en rimlig peng är ledorden.

Det serveras frukost och lunch och varje torsdag är det AW med antingen DJ eller musikquiz med livemusik.

Vårt uppdrag landade i att ta fram ett flexibelt ljudystem i hela lokalen. Det är indelat i 4 zoner inomhus och en utomhus och erbjuder enkel inkoppling för externa artister och DJs vid spelningar på den mobila scenen.

I lokalen har vi även skapat en eventyta med projektor och trådlösa mikrofoner samt en skärm på hjulstativ för en flexibel placering vid event och möten.

Från morgon till kväll sköts musiken per automatik för att skapa en skön stämning till både kaffe och Five spice Pork Bao!

Är du i Solna Busines Park – tveka inte att pröva denna oas i kontorsdjungeln. Wurst Case Scenario så går du därifrån mätt och belåten.

Om du vill hålla kolla på alla event och aktuell menu, följ dem gärna på Smedens Mathalls Instagram

Kontakta oss för mer information om projektet, en rundgång av tekniken eller konsultation för dina offentliga lokaler redan idag. Ring 08-23 90 80.