Installation AV-teknik, Ekerö Badhus, Exteriör

Ekerö Badhus - En hypermodern badanläggning med ljudteknik från W&V

Två år efter avtal står nu Ekerö Badhus öppet för allmänheten med all AV-teknik installerat och klart. Med vår långa erfarenhet av ljudteknik avsedd specifikt för badhus/simhallar kan nu alla njuta av en akustisk upplevelse i denna hypermoderna byggnad som är belägen på Träkvistavallen, Ekerö. 

Badhuset består i två plan, där nedre våningen huserar gym/träningsfaciliteter och övre våningen de fyra simhallarna samt omklädningsrum, inklusive flexomklädningsrum för att säkerställa att alla ska känna sig trygga att byta om. 

Bassängerna innefattar en 25m bassäng, en undervisningsbassäng, en multibassäng, barnplask, bubbelpooler och bastu. Caféet i entrén serverar flera goda alternativ av förtäring som även kan tas med ut på utomhusserveringen. 

Watt & Volt har ljudsatt samtliga lokaler med högtalare anpassade för att klara av klorgaser/väta i badområdena samt utomhus. Allt styrs med enkla knapptryckningar via styrsystemet från Crestron. Musiken levereras via vår samarbetspartner Soundtrack Your Brand.

Vi rekommenderar varmt en utflykt till Ekerö och ett besök i detta fina badhus.

Läs mer om Ekerö badhus: https://www.ekero.se/uppleva-gora/badhuset/

Se bilder och några videofilmer från badhuset till höger i bild/nedan.

Kontakta oss för mer information om projektet, en rundgång av tekniken eller konsultation för dina lokaler redan idag. Ring 08-23 90 80.