Roomz Bokningsdisplay

Vi har flera typer av rumsbokningssystem i vårt sortiment. Helt nytt för i år är att vi är partner till Schweiziska ROOMZ.

ROOMZ är ett helt trådlöst system och extremt lättinstallerad, mao installationskostnaden är mycket låg. Inga kablar, inget strul och ur ett miljöperspektiv en ultimat lösning.

Med anledning av den enkla installationen samt inget behov av kablar så är även installationen otroligt flexibel. Om ni behöver skala upp till fler rum, eller kanske t.om. flytta lösningen till en annan plats så utförs detta väldigt snabbt. ROOMZ går även att placera på alla typer av material och smälter snyggt in i befintlig kontorsmiljö.

Tillsammans med ROOMZ Rumssensorer och det enormt användarvänliga managerings-gränssnittet får du både automatisk möteshantering och översikt i hur era konferensrum faktiskt används. Det gör det enkelt för er att själva få en bild av hur mycket era kvadratmeter verkligen används.

Systemet innefattar också sensorer för öppna kontorslösningar där skrivbord bokas och manageras precis som ett mötesrum!

Översiktskarta och bokningslägesdisplay kopplas enkelt till systemet vilket gör att du alltid kan ha koll på vilka rum och skrivbord som just nu är lediga.

Kontakta vår ansvariga säljare Johan Mattsson idag för mer information. Ni når honom lättast på vårt växelnummer 08-23 90 80 eller email.