Forma Träningscenter - 3500 kvm gym

Forma Träningscenter. En riktig uppstickare bland gym i Stockholm med totalt 3 enheter öppnade 2012 ett megagym i Hässelby med totalt 3500kvm area. I lokalerna finner man allt från spinning och tyngdlyftning till danssalar och ett eget spa samt sjukgymnaster och massörer. En speciell avdelning bara för kvinnor är även inrättad, s.k. lady switch. Watt & Volt har projekterat samtlig teknik.

Tiger - Ny konceptrestaurang i Upplands Väsby

Watt & Volt har levererat ett komplett ljud, ljus och styrsystem där ett multi-kanalssystem för ljud synkroniseras med belysningen.  Under en middag upplever man både strålande solsken, ett riktigt oväder och en natt fylld med syrsor i djungeln - allt ackompanjerat av ett autentiskt thailändskt kök.

Några röster om Tiger:

"Atmosfären är helt otrolig ljud från regnskogen vattenfall ljud från djur som apor elefanter tigrar m.m." - Mammutjagarn62 - Tripadvisor

"Mysig miljö, med alltid bra service och god thaimat. Restaurangen är inredd som en djungel med lite djur och läten vilket brukar kunna roa de mindre barnen." - Rialaplaza - Tripadvisor

Press-release: Digital Projection Titan Super Quad

Watt & Volt Sverige AB är ny agent för Digital Projection i Sverige. I samband med detta ställde Watt & Volt ut på LLB-mässan i Älsvjö den 23-25/4 och lanserade tillsammans med Digital Projection den 20000 lumen starka Titan Super Quad i Sverige. Den minsta, lättaste, mest robusta och ljusstarkaste 20000 lumenprojektorn på marknaden.

Prenumerera på denna RSS-feed

Projekt i fokus!

Ashly nX-serie - upp till 12000w per förstärkare

06.12.2013

Ashly nX-serie - upp till 12000w per förstärkare

Ashly (US) tillverkar marknadsledande förstärkare för installation och livebruk. Senaste tillskottet...