Forma Träningscenter i Hässelby Forma Träningscenter i Hässelby

Forma Träningscenter - 3500 kvm gym Utvalda

Forma Träningscenter. En riktig uppstickare bland gym i Stockholm med totalt 3 enheter öppnade 2012 ett megagym i Hässelby med totalt 3500kvm area. I lokalerna finner man allt från spinning och tyngdlyftning till danssalar och ett eget spa samt sjukgymnaster och massörer. En speciell avdelning bara för kvinnor är även inrättad, s.k. lady switch. Watt & Volt har projekterat samtlig teknik.

Lokalerna är fullpackade med den senaste ljud och bildtekniken från Fohhn Audiotechnik, där vi har använt oss av den mest välljudande compact line array-högtalaren på marknaden, Linea LX-serien, i samtliga gruppträningssalar. Som bakgrundsljud i maskinsalarna hittar ni den robusta DAP PR-82 i 100v-linjeutförande. En arbetshäst av rang och en av våra riktiga storsäljare på installationsmarknaden.

Samtliga löpband har så klart en "egen" tv-skärm installerad för gymets löpsugna att följa.

Hela systemet är styrbart från en iPad kopplat till Sonos mediastreaming och all kommunikation sker via en central server uppdelad i tre zoner. Självklart kan man spela olika musik i olika zoner. Ett riktigt enkelt system att arbeta med för användarna hos Forma Träningscenter.

Gymet slog upp dörrarna i slutet av Augusti och Watt & Volt har nu projekterat och driftsatt samtliga tre enheter hos Forma Träningscenter. Inklusive de två i Kallhäll (Järfälla) och Mariehäll (Bromma).

Läs mer om Forma Träningscenter på www.formatraningscenter.se.

Betygsätt den här artikeln
(0 röster)
Högst upp

Projekt i fokus!