Fohhn PS-9 och LX-220 - Nyheter 2011/2012 Fohhn PS-9 och LX-220 - Nyheter 2011/2012

Fohhn - PS9 och Linea Focus Utvalda

Några av de hetaste nyheterna de senaste åren inom ljudindustrin presenteras av Fohhn. Under 2011/2012 kom nyheterna Subwoofer PS-9 med inställningsbar direktivitet och enormt ljudtryck samt Linea Focus geniala styrbara line source. Några andra nyheter är LX-10 och LX-220 line source-system.

Linea Focus

Linea Focus är ett genialiskt system där varje högtalare kan styras separat elektroniskt och är ultimat vid installation i kyrkor, aulor och andra akustiskt komplicerade lokaler där det är viktigt att kunna rikta ljudet till exakt specifik position. Serien har nu byggts ut med två versioner. En aktiv högfrekvensmodul bestående av 16 x 1" kompressionsdrivers, waveguide och horn samt en aktiv låg-midfrekvensmodul bestående av 32 x 4" högtalare med lång slaglängd. Dessa kompakta moduler kan kombineras fritt och överlappas, vilket gör att du som installatör kan bygga ett kompakt högpresterande system med 48, 80 eller till och med 112 separata högtalare. I kombination med systemets enorma räckvidd och direktionalitet är möjligheterna att få till ditt önskvärt resultat praktiskt taget oändliga. Utmärkt system för både tal och musik, samt att de med sin slimmade design går att gömma i praktiskt taget vilken lokal som helst.

PS9 Subwoofer

Den nya aktiva subwoofern från Fohhn med 8500W Class-D förstärkare och möjligheten att med dess inbyggda DSP elektroniskt justera direktiviteten mellan kardioid, super-kardioid eller åttakaraktär. Subwoofern går även att kombineras med befintligt subsystem från Fohhn via Fohhn-Net. Ett monsterbygge som helt enkelt måste upplevas. Kommer inom kort finnas för demonstration i Stockholm. Ring för mer information ang demo, samt kolla denna sida för ytterligare uppgifter om högtalaren (PDF).

LX-10 / LX-220 / D-4.1200

Ytterligare nyheter som presenterades under mässan och som inom kort kommer finnas tillgängligt är LX-10, en 10cm lång kompakt koaxial högtalare för installation samt LX-220, en förlängd version av vår populära LX-100/150 med 18x 4" högtalare samt 2x 1" kompressionsdrivers med Waveguide. Dessutom släpper Fohhn Audio nu ett DSP-kontrollerat digitalt multikanalsslutsteg (4 x 1200W / 4 ohm) av högsta rang. Ett varmt efterlängtat tillskott i deras redan excellenta utbud av brusfria kraftfulla slutsteg.

Freestand

Sist men inte minst utökar Fohhn sitt sortiment av snygga lösningar av stativ med Freestand X och XI. Ett robust golvmonterat system för Lineaserien.

Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Media

Uppbyggnaden av ett mobilt Linea Focus-system
Högst upp

Projekt i fokus!