Carvin TRx Line Array - A lot of bang for the buck! Carvin TRx Line Array - A lot of bang for the buck!

Carvin TRx-LIne Array - A lot of bang for the buck! Utvalda

För dom som missat det så vill vi belysa att Carvin Audio från USA har ett mäktigt Line Array för ett mycket fördelaktigt pris. Högtalarna är tillverkade i USA med de absolut bästa komponenterna och passar perfekt till det medelstora bandet som behöver riktigt stort ljud eller för fast installation där ett Line Array är nödvändigt men där möjligheten inte finns att lägga ut en mindre förmögenhet bara på ljudsystemet.

Carvins 3-vägs TRx3210 är ett kompakt line array (eller curve array) designat för att återge maximal dynamik med hög effekt. TRx3210 är mycket mångsidig och kan därför monteras på flera olika sätt. Flyg upp till 16 enheter, stacka upp till 6 enheter direkt på scen eller fyra på en subwoofer. Alternativt ett mindre system med två enheter stativmonterade på subwoofer eller enstaka enheter som frontfill. Är önskat resultat ett curve array så ställer man lätt in önskad vinkel med Carvins SureFly™-utrustning. Tillsammans med nya TRx1121 21" subwoofer blir resultatet enastående!

TRx-serien finns i färdiga paket, plug-and-play. Vi levererar samtliga högtalare samt förstärkare färdiginställt med DSP och allt kablage inkopplat så ni kan komma igång snabbt med gigen.

 


Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Media

Översikt över TRx3210 - Video - Youtube
Högst upp

Projekt i fokus!