Tekniker / Programmerare - omgående

Watt & Volt söker omgående en till medarbetare till teknik- och programmeringsteamet. En möjlighet att ingå i ett riktigt sammansvetsat team som behöver förstärkas. Är du vår nya kugge i drevet?

Du kommer arbeta med installation av AV-teknik samt programmering av flera olika typer av styrsystem och digitala ljudenheter. Dessutom innefattar tjänsten att bidra med kunskap till våra "offertmagiker" vid sammansättning av avancerade AV-system. Självklart kommer även en del tekniksupport ske, både på plats och distans. 

Vi söker dig som känner att det vore spännande att ingå i ett mindre team av mycket dedikerade och kunniga tekniker/säljare som kollegor. Tjänsten kräver så klart att du är engagerad och har vissa förkunskaper och där ser vi gärna att du har erfarenhet från programmering från ett eller flera av följande system; Crestron-, AMX-, Extron- och SVSi-miljö samt att du har goda kunskaper inom ljud och bild. Det är även meriterande om du har erfarenhet av konfigurering och felsökning av nätverk samt om du har kunskap inom programmering/inställning av DSP:er från i första hand Yamaha och BSS.

Du är en person som är positiv och glad och finner teknik av alla slag som ett stort intresse i livet. Självklart ska du vara noggrann och ha ett bra "kundsinne" där kommunikation sker på både Svenska och Engelska. Du har givetvis inga svårigheter i att uttrycka dig på båda språken flytande. Vi förutsätter att du är prestigelös och inte har svårt att ta hjälp från kollegor om något arbetsmoment kärvar. 

För övrigt har du en bra känsla för kundrelationer och sträcker givetvis ut en hjälpande hand när så behövs. 

Du kommer i denna tjänst att utgå från Sollentuna, men resor utanför Mälardalen kommer att förekomma. Din ålder eller kön är inte relevant. Det är dina kunskaper och hur grymt bra du passar in i "gänget" som är övervägande samt att du är säljande, driftig, noggrann och en genomgående glad person. 

Vi tror att diversifierad bakgrund är något som driver vårt företag framåt. Därför har vi inga exakta krav på dig som sökande, snarare önskemål om tidigare erfarenhet enligt ovan. Utöver ett absolut krav, vilket är att du innehar B-körkort! 

 

Om företaget

Watt & Volt Sverige AB är en uppstickare och kraft att räkna med bland AV-projektörs/installationsföretag. Företaget befinner sig i Sollentuna strax norr om Stockholm och firar 15 år i branschen nästa år. Tekniken företaget marknadsför finner man i den offentliga miljön med kunder inom kommun, landsting, privata och publika företag. Allt från kontorsinstallationer till köpcentrum har projekterats och installerats av företaget. Watt & Volt har även en del egna upphandlade agenturer med tillverkare runt omkring världen, samt exklusiva avtal med några av de största varumärkena i branschen. Vi är idag ca 14 personer engagerade i företaget med anställning eller på kontrakt.  Watt & Volt har en låg personalomsättning och positiv arbetsmiljö samt innehar AAA-rating.

 

Välkommen att inkomma med din ansökan via email  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . Frågor? Ring oss på 08-239080.

OBS! Intervjuer kommer hållas löpande, varvid tjänsten kan komma tillsättas utan föregående notis. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

 

Detaljer

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Löneform Fast månadslön
Tillträde Efter ö.k.
Antal tjänster 1
Ort Sollentuna
Kontakt Jonas Hamrin; Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. ; 08-23 90 80 (kontorstid endast)
Sista ansökningsdag -

 

Senast ändradonsdag, 17 april 2019 09:19
Högst upp