Ett urval av våra projekt

Välkommen till Watt & Volt - en AV-Arkitekt med spetskompetens


Watt & Volt är en komplett AV-arkitektfirma som levererar spetskompetens och produkter av högsta rang inom ljudteknik, AV-teknik, styrsystem, scen- & konferensteknik, hotell-TV-system och belysningsteknik.
Vi arbetar med att sätta samman moderna lösningar och funktioner och hos oss kan du som kund känna dig trygg i att samarbeta med Skandinaviens absolut vassaste tekniker inom alla våra verksamhetsområden. Oavsett om ditt behov innefattar en komplett projektering/ installation eller att köpa in utrustning för t.ex. din uthyrningsverksamhet så har vi lösningen för dig.

För att kunna erbjuda förstklassiga lösningar samarbetar vi med världens ledande tillverkare av teknik inom alla områden där vi erbjuder våra tjänster. I många fall står vi med eget framförhandlad distribution/agenturer för att kunna erbjuda bästa möjliga pris, kvalitet och service.

Våra ledord är service, kvalitet och omtanke. Därför ingår alltid en installations- och programmeringsgaranti i samtliga våra projekt där vi ser till att tekniken vi rekommenderar faktiskt också levererar vad vi utlovar. Era önskemål är alltid i fokus, från projektstart till färdig installation. Vi erbjuder även supportavtal om så önskas.

 

Hos oss blir du omhändertagen i alla projekt!

När du tecknar ett projektavtal med oss, så samarbetar vi tillsammans där det slutgiltiga målet är att du har en komplett fungerande teknisk lösning och är 100% nöjd.

Inom W&V kan vi erbjuda alla delar i ett projekt. Allt ifrån programmerare, ljudtekniker, ljussättare till starkströmselektriker. Samtliga med specialistkompetens inom sitt område med AV-teknik som gemensam nämnare.

Styrsystem - gör allt begripligt

Styrsystem är möjligheten att göra komplex teknik användarvänligt. Det kan vara en styrpanel för projektor och filmduk i en skolsal eller konferensrum, men det kan också vara en hörsal där scentekniken skall kopplas samman med allmänna funktioner eller flera rum som enkelt ska kunna hanteras av personal. Fantasin sätter oftast gränsen.

Valet på styrenhet ligger hos dig som beställare där vi kan erbjuda allt från smarta telefoner till dedikerade skärmar och till samtliga styrsystemsprogrammeringar erbjuder vi skräddarsydda grafiska användargränssnitt.

 

Hörslingor

Med åren har vi på Watt & Volt projekterat, installerat och mätt hörslingor. Hörslingor är den mest praktiska och kostnadseffektiva lösningen för att göra lokaler tillgängliga för personer med nedsatt hörsel. Tillsammans med våra höga kompetens inom hörslingesystem är detta anledningen till att våra hörslingor i dag används över hela Sverige i kyrkor, biografer, teatrar, restauranger, konferenslokaler samt många andra offentliga platser.

Vi är licenserade att både mäta och protokollföra samtliga hörslingesystem enligt IEC-standard 60118-4.2006. Med vår assistans får du ett högkvalitativt system för hörselskadade som även då kan åtnjuta det ni vill ha sagt på era möten.

Ljudsystem som levererar upplevelser

Vi vet att kraven på ljudsystem ökar stadigt samt att ljudstyrka och ljudkvalitet ska samsas om budgeten. Som specialister inom ljudteknik har vi möjlighet att göra noggranna akustiska analyser av rummet.

Med specialanpassad teknik kan vi hantera den totala ljudstyrkan och erhålla full taluppfattbarhet. Detta är av extra vikt vid akustiskt svåra lokaler. T.ex. kyrkor, hör- salar, tågstationer och arenor/idrottshallar.

 

En bild säger mer än tusen ord...

...och med över 15 års erfarenhet av bildteknik vet vi vad som krävs för att förmedla bild med rättvisa!

Oavsett om det handlar om ett konferensrum, en 3D- biograf eller displaysystem för en stormarknad har vi ett brett sortiment av allt från projektorer till LED-skärmar och avancerade informationssystem anpassat efter just dina önskemål och behov.

 

Belysning - en del av upplevelsen

Vi arbetar med en mängd olika belysningstekniker och inom specialbelysning kan vi erbjuda produkter specialanpassade för ändamål där endast fantasi sätter gränsen. W&V samarbetar med några av Sveriges största och mest välrenommerade ljusarkitekturfirmor och har lång erfarenhet inom området. Våra leverantörer av ljusteknik är noggrannt handplockade och större delen av tillverkningen sker i Europa eller USA.

Ring oss på 08-23 90 80 eller skicka ett mail till vår kundtjänst så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda!

Projekt i fokus!