Villa Lovik - Naturskön mötesplats på Lidingö

Sollentuna 2021-01-11

 

2020 var ett synnerligen prövande år för alla företag med en rasande pandemi över hela världen. Vi har dock arbetat på högvarv och utfört mängder med spännande uppdrag där vi levererat ljud- och bildtekniska produkter och tjänster. Både som huvud- och underentreprenör.

Under nästkommande veckor kommer vi därför löpande lägga ut blänkare om projekt från förra året här på vår hemsida och vår facebook-kanal facebook.com/wattvolt.se/.

Vi öppnar med en superfin ljudlösning vi fick möjligheten att projektera och utföra på Villa Lovik (@villalovik), Lidingö i samarbete med Manor House Design (@manorhouse.design). En komplett, mycket diskret Yamaha-anläggning med ett styrgränssnitt som är enkelt att manövrera för de anställda på anläggningen. Se bilder nedan!

Kontakta oss för mer information om projektet eller konsultation för dina lokaler redan idag. Ring 08-23 90 80 och fråga efter Johan Mattsson.

 

Videokonferensteknik för möten på distans från 490 kr/mån!

Sollentuna 2020-03-20 

Det är just nu många faktorer som gör att företag i större utsträckning har ett ökat behov av digitala möten. Just nu är det Coronaviruset men även klimatfrågan och effektivisering av både arbetstid och ekonomi påverkar.

Snart kommer vi så sakteliga gå tillbaka till våra arbetsplatser och då är det viktigt att möten inte ska ställas in. Vi lever i en tid när vi behöver mötas allt mer; reserestriktioner får inte bli mötesrestriktioner. Med videokonferensteknik från oss finns inga möteshinder!

Vi på Watt & Volt erbjuder i samarbete med våra leverantörer många olika sorters tekniska lösningar för att få era videokonferensmöten att fungera oavsett vilken programvara ni använder för att konferera i. Med ett stort tekniksortiment där ni hittar allt från ljudlimpor med inbyggda kameror till fristående kameralösningar och tillhörande bordsmikrofoner, uppdaterar vi er befintliga konferensteknik till moderna hubbar för möten på distans. Tveka inte att kontakta oss för en snabb och kostnadseffektiv lösning från 490 kronor i månaden installerat och klart* . Helt enkelt - BE THE OFFICE HERO!

Ring oss på 08-23 90 80, eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så berättar vi mer.

Läser du inlägget på din telefon? Klicka här för att ringa direkt.

 

#COVID19sverige #konferensteknik #distansmöten #mötenpådistans #startakameran #USB #teams #skype #webex #hangouts #gotomeeting #videokonferens

 *36 månaders köpleasing/hyra, erbjudandet gäller endast i Mälardalen.

Beträffande COVID-19 och hur vi på Watt & Volt hanterar situationen

Sollentuna 2020-03-16

 

COVID-19, även kallat Coronaviruset, ställer nya och i stor mån helt oväntade krav på våra samhällsfunktioner och företag. Watt & Volt har så klart blivit påverkade av detta precis som en ansenlig del av våra partners och kunder.

Alla har nu ett ansvar för att minska omfattningen av virusets påverkan. Vår grundbult är att våra anställdas och kunders hälsa och säkerhet kommer i absolut första hand. Vi finns här för er, men har med anledning av detta begränsat vår personalstyrka på kontoret. I övrigt hanterar vi situationen i enlighet med de råd och föreskrifter som löpande presenteras av Folkhälsomyndigheten samt följer utvecklingen noggrant.


Inbokade möten

Vi rekommenderar att inbokade möten, som inte kräver platsbesök, utförs på distans. Vi använder oss huvudsakligen av Microsoft Teams vilket är smidigt och lätthanterligt.  Vi finns självklart också tillgängliga på vårt växelnummer 08-23 90 80 eller via mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. också.

Installationer, service och support, produktleveranser

Inbokade installationer fortskrider i dagsläget som planerat men vi monitorerar noggrant eventuella sjukdomssymptom. Personal som visar tecken på influensa kommer ej vara i tjänst under den period som Folkhälsomyndigheten rekommenderar (s.k. karantän). Vi anpassar oss även efter s.k. ”social distancing” vilket vi hoppas alla uppskattar och har förståelse för. Handskakningar håller vi oss ifrån, men hälsar gärna glatt med en vinkning eller erbjuder en "fistbump".

Vi kommer i första hand att hantera eventuella service- och supportärenden på distans och ni når oss via de kanaler som presenterades när ni tecknade serviceavtal med oss. Med anledning av de begränsade resurser vi och så många andra lider av sker platsbesök först efter tillgång av tekniker.

Inköp och leveranser sker som vanligt, med reservation för att transportföretagen vi använder oss av kan ha fördröjningar i sin tjänsteutövning.

Projekteringar och offerter

Med anledning av den överväldigande effekt viruset har på företag, anställda och samhället i stort så kan våra projekteringar och offerter komma kantras av viss fördröjning. Vi ber om er förståelse i detta.

Vi är övertygade om att vi tillsammans kommer vinna över detta virus och att avhållsamhet och medmänsklighet är enda vägen framåt.

Vid frågor eller funderingar. Tveka inte att kontakta oss på 08-23 90 80!

Med vänliga hälsningar,
Personalen hos Watt & Volt

Soundtrack Your Brand - en inspirerande arbetsplats

Sollentuna 2019-05-29

 

För en tid sedan slutförde vi installationen av AV-teknik hos vår partner Soundtrack Your Brand (tidigare Spotify for Business). Med moderna lokaler samt en aktiv och inspirerande arbetsmiljö var SYB i behov av välljudande, stilren och moden utrustning. Vårt val föll på ett komplett system från japanska Yamaha och resultatet, både arkitektoniskt och kvalitetsmässigt, är slående!

 

Vi ser fram emot flera år med fortsatt partnerskap med Soundtrack Your Brand - Det ultimata alternativet för musikuppspelning i offentlig miljö!

 

Kontakta oss för mer information om projektet eller konsultation för dina lokaler redan idag. Ring 08-23 90 80 och fråga efter Johan Mattsson.

 

 

 

Prenumerera på denna RSS-feed

Projekt i fokus!

Swing by Golfbaren - The Minigolf (and total AV) Experience

18.12.2018

Swing by Golfbaren - The Minigolf (and total AV) Experience

Sollentuna 2018-12-18   Hans Olofsson, VD för och ägare av Swing by Golfbaren, med tre enheter und...

Soundtrack Your Brand - en inspirerande arbetsplats

29.05.2019

Soundtrack Your Brand - en inspirerande arbetsplats

Sollentuna 2019-05-29   För en tid sedan slutförde vi installationen av AV-teknik hos vår partner ...