Moves & Motivation - Stor gyminstallation med avancerat styrsystem från Kramer och WatchOut Moves & Motivation - Stor gyminstallation med avancerat styrsystem från Kramer och WatchOut

Moves & Motivation - Banbrytande gymkoncept i Växjö Utvalda

I Växjö finns den modernaste anläggningen för gruppträning som någonsin skapats i Sverige signerat Watt & Volt; Moves & Motivation!

Den tidigare industrilokalen är numera ett minne blott, av föregående verksamhet finns nu inte ett spår. Det som nu tagit plats är något helt annat. Allt är ombyggt och skapat med ambitionen att ge dem som tränar en sensationell upplevelse. Inga kompromisser finns utan allt är noga avvägt.

Det bestående intrycket är den 46 meter breda bilden som täcker tre av väggarna. Med en bildhöjd på 2½ meter så blir det en imponerande bild som ger en närmast omslutande upplevelse. Allt detta styrs med tre datorer och projiceras med tolv LED-projektorer. Helt enkelt en gigantisk sammanhängade bildskärm.

Till detta kommer ljudanläggning som är värdig en större nattklubb och energisnål LED-belysning. Watt & Volt har levererat allt ljud, ljus och bild till Moves & Motivation. Hela systemet är skräddarsytt för denna lokal och dom önskemål Moves & Motivation har haft.

Trots att anläggningen består av många komponenter så sköts allt enkelt via en iPad med ett unikt gränssnitt för alla funktioner .

Enkelhet och funktion har genomsyrat hela anläggningen och det är viktigt att systemet kan användas utan komplicerade förkunskaper.

Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Media

Moves & Motivation - SH'BAM 11
Högst upp

Projekt i fokus!

Swing by Golfbaren - The Minigolf (and total AV) Experience

18.12.2018

Swing by Golfbaren - The Minigolf (and total AV) Experience

Sollentuna 2018-12-18   Hans Olofsson, VD för och ägare av Swing by Golfbaren, med tre enheter und...

Soundtrack Your Brand - en inspirerande arbetsplats

29.05.2019

Soundtrack Your Brand - en inspirerande arbetsplats

Sollentuna 2019-05-29   För en tid sedan slutförde vi installationen av AV-teknik hos vår partner ...