COVID-19 Virus COVID-19 Virus

Beträffande COVID-19 och hur vi på Watt & Volt hanterar situationen Utvalda

Sollentuna 2020-03-16

 

COVID-19, även kallat Coronaviruset, ställer nya och i stor mån helt oväntade krav på våra samhällsfunktioner och företag. Watt & Volt har så klart blivit påverkade av detta precis som en ansenlig del av våra partners och kunder.

Alla har nu ett ansvar för att minska omfattningen av virusets påverkan. Vår grundbult är att våra anställdas och kunders hälsa och säkerhet kommer i absolut första hand. Vi finns här för er, men har med anledning av detta begränsat vår personalstyrka på kontoret. I övrigt hanterar vi situationen i enlighet med de råd och föreskrifter som löpande presenteras av Folkhälsomyndigheten samt följer utvecklingen noggrant.


Inbokade möten

Vi rekommenderar att inbokade möten, som inte kräver platsbesök, utförs på distans. Vi använder oss huvudsakligen av Microsoft Teams vilket är smidigt och lätthanterligt.  Vi finns självklart också tillgängliga på vårt växelnummer 08-23 90 80 eller via mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. också.

Installationer, service och support, produktleveranser

Inbokade installationer fortskrider i dagsläget som planerat men vi monitorerar noggrant eventuella sjukdomssymptom. Personal som visar tecken på influensa kommer ej vara i tjänst under den period som Folkhälsomyndigheten rekommenderar (s.k. karantän). Vi anpassar oss även efter s.k. ”social distancing” vilket vi hoppas alla uppskattar och har förståelse för. Handskakningar håller vi oss ifrån, men hälsar gärna glatt med en vinkning eller erbjuder en "fistbump".

Vi kommer i första hand att hantera eventuella service- och supportärenden på distans och ni når oss via de kanaler som presenterades när ni tecknade serviceavtal med oss. Med anledning av de begränsade resurser vi och så många andra lider av sker platsbesök först efter tillgång av tekniker.

Inköp och leveranser sker som vanligt, med reservation för att transportföretagen vi använder oss av kan ha fördröjningar i sin tjänsteutövning.

Projekteringar och offerter

Med anledning av den överväldigande effekt viruset har på företag, anställda och samhället i stort så kan våra projekteringar och offerter komma kantras av viss fördröjning. Vi ber om er förståelse i detta.

Vi är övertygade om att vi tillsammans kommer vinna över detta virus och att avhållsamhet och medmänsklighet är enda vägen framåt.

Vid frågor eller funderingar. Tveka inte att kontakta oss på 08-23 90 80!

Med vänliga hälsningar,
Personalen hos Watt & Volt

Betygsätt den här artikeln
(1 Rösta)
Högst upp

Projekt i fokus!