Videokonferensteknik för möten på distans från 490 kr/mån!

Sollentuna 2020-03-20 

Det är just nu många faktorer som gör att företag i större utsträckning har ett ökat behov av digitala möten. Just nu är det Coronaviruset men även klimatfrågan och effektivisering av både arbetstid och ekonomi påverkar.

Snart kommer vi så sakteliga gå tillbaka till våra arbetsplatser och då är det viktigt att möten inte ska ställas in. Vi lever i en tid när vi behöver mötas allt mer; reserestriktioner får inte bli mötesrestriktioner. Med videokonferensteknik från oss finns inga möteshinder!

Vi på Watt & Volt erbjuder i samarbete med våra leverantörer många olika sorters tekniska lösningar för att få era videokonferensmöten att fungera oavsett vilken programvara ni använder för att konferera i. Med ett stort tekniksortiment där ni hittar allt från ljudlimpor med inbyggda kameror till fristående kameralösningar och tillhörande bordsmikrofoner, uppdaterar vi er befintliga konferensteknik till moderna hubbar för möten på distans. Tveka inte att kontakta oss för en snabb och kostnadseffektiv lösning från 490 kronor i månaden installerat och klart* . Helt enkelt - BE THE OFFICE HERO!

Ring oss på 08-23 90 80, eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så berättar vi mer.

Läser du inlägget på din telefon? Klicka här för att ringa direkt.

 

#COVID19sverige #konferensteknik #distansmöten #mötenpådistans #startakameran #USB #teams #skype #webex #hangouts #gotomeeting #videokonferens

 *36 månaders köpleasing/hyra, erbjudandet gäller endast i Mälardalen.

Läs mer ...

Beträffande COVID-19 och hur vi på Watt & Volt hanterar situationen

Sollentuna 2020-03-16

 

COVID-19, även kallat Coronaviruset, ställer nya och i stor mån helt oväntade krav på våra samhällsfunktioner och företag. Watt & Volt har så klart blivit påverkade av detta precis som en ansenlig del av våra partners och kunder.

Alla har nu ett ansvar för att minska omfattningen av virusets påverkan. Vår grundbult är att våra anställdas och kunders hälsa och säkerhet kommer i absolut första hand. Vi finns här för er, men har med anledning av detta begränsat vår personalstyrka på kontoret. I övrigt hanterar vi situationen i enlighet med de råd och föreskrifter som löpande presenteras av Folkhälsomyndigheten samt följer utvecklingen noggrant.


Inbokade möten

Vi rekommenderar att inbokade möten, som inte kräver platsbesök, utförs på distans. Vi använder oss huvudsakligen av Microsoft Teams vilket är smidigt och lätthanterligt.  Vi finns självklart också tillgängliga på vårt växelnummer 08-23 90 80 eller via mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. också.

Installationer, service och support, produktleveranser

Inbokade installationer fortskrider i dagsläget som planerat men vi monitorerar noggrant eventuella sjukdomssymptom. Personal som visar tecken på influensa kommer ej vara i tjänst under den period som Folkhälsomyndigheten rekommenderar (s.k. karantän). Vi anpassar oss även efter s.k. ”social distancing” vilket vi hoppas alla uppskattar och har förståelse för. Handskakningar håller vi oss ifrån, men hälsar gärna glatt med en vinkning eller erbjuder en "fistbump".

Vi kommer i första hand att hantera eventuella service- och supportärenden på distans och ni når oss via de kanaler som presenterades när ni tecknade serviceavtal med oss. Med anledning av de begränsade resurser vi och så många andra lider av sker platsbesök först efter tillgång av tekniker.

Inköp och leveranser sker som vanligt, med reservation för att transportföretagen vi använder oss av kan ha fördröjningar i sin tjänsteutövning.

Projekteringar och offerter

Med anledning av den överväldigande effekt viruset har på företag, anställda och samhället i stort så kan våra projekteringar och offerter komma kantras av viss fördröjning. Vi ber om er förståelse i detta.

Vi är övertygade om att vi tillsammans kommer vinna över detta virus och att avhållsamhet och medmänsklighet är enda vägen framåt.

Vid frågor eller funderingar. Tveka inte att kontakta oss på 08-23 90 80!

Med vänliga hälsningar,
Personalen hos Watt & Volt

Läs mer ...

GDPR - Nya dataskyddsförordningen

Sollentuna 2018-05-24

 

Vi vet att du fått dussintals med mail beträffande den nya dataskyddsförordningen, GDPR, de senaste veckorna.

För att göra det enkelt så har vi uppdaterat vår integritetspolicy för att överensstämma med den nya lagen och det enda du behöver göra är...ingenting så tillvida du inte önskar att vi tar bort dina uppgifter från våra system helt och hållet i detta skede.

För att förklara det enkelt så har vi definierat var vi använder och lagrar dina personuppgifter som oftast endast består av namn, telefon och email. Dessa uppgifter måste vi använda oss av så klart för att kunna fullfölja det avtal ni ingått när ni köpt tjänster eller varor från oss samt för att rätta oss efter bokföringslagen.

Klicka gärna på länken nedan för att läsa hela vår integritetspolicy. Där finner ni även kontaktuppgifter till vår personuppgiftsansvarige skulle ni vilja radera era uppgifter. 

 

 

 

Läs mer ...

Iiyama - ny leverantör hos Watt & Volt

Upplands Väsby, 140416

 

Per dags dato kan vi meddela att vi lägger till en stark aktör till våra leverantörer, Iiyama. Japanska Iiyama är en av världens största tillverkare av högkvalitativa monitorer för datorer och digital signage. Företaget har funnits i över 40 år och var 1993 största tillverkaren i Japan.

Vi ser att Iiyama kommer stärka vårt produktsortiment samt våra installationskunder och ÅF-led som kommer kunna åtnjuta kvalitetsskärmar med många funktioner till bra priser. För en prislista och en presentationsfolder, kontakta vår säljavdelning på 08-23 90 80 alternativt använd vårt kontaktformulär.

Ta gärna en titt på Iiyamas hemsida för mer information om deras produkter, http://www.iiyama.com.

 

 

Läs mer ...

Grattis Moves & Motivation - vinnare av Guldhjärtat för Årets klubb/gym

I Växjö ligger Sveriges innovativaste och modernaste gym, Moves & Motivation som förra veckan vann prestigefyllda Guldhjärtat för Årets Klubb/Gym.

Faciliteterna som projekterats och installerats av Watt & Volt består bland annat av en unik lösning om 48 meter kontinuerlig projiceringsyta driftad via 12 LED-projektorer som är sammankopplade med programvaran WatchOut och tre kraftfulla egenbyggda datorer. Ljudet som har fått enormt goda vitsord står Fohhn Audiotechnik för med en lösning bestående av Linea LX-serien snyggt gömda i hörnen av lokalen samt 4 aktiva XS-4 18" Subwoofers under scenen.


Kort och gott: ännu ett ljud-, ljus- och bildsystem i världsklass projekterat och installerat av Watt & Volt!

För mer information:

FITNESSFESTIVALEN GULDHJÄRTAT 2013
MOVES & MOTIVATION HEMSIDA
MER OM PROJEKTET

Vill ni veta mer om detta projekt samt vad vi skulle kunna göra för ditt gym - kontakta oss på 08-239080.

Läs mer ...
Prenumerera på denna RSS-feed

Projekt i fokus!