Teknisk säljare / Affärsutvecklare - AV-teknik

Watt & Volt söker nu en till medarbetare till försäljningsavdelning. En möjlighet att forma din egen tjänst med flera spännande möten och projekt. Är du hungrig?

Du kommer arbeta med försäljning av flera olika typer av ljud, bild och styrsystemsprodukter sammansatta i stora och medelstora projekt med assistans av våra duktiga tekniker. 

Vi söker omgående dig som känner att det vore spännande att ingå i ett mindre team av mycket dedikerade och kunniga kollegor. Tjänsten innefattar ett genuint engagemang och positiv attityd. Det är ett önskemål att du skall ha viss erfarenhet av ljud och bild i första hand, men även kunskap av styrsystem, nätverksutrustning, ljusteknik och digital skyltning är av meriterande art men inte ett krav. Det viktigaste är att du är en hungrig person med en jagande anda samt är van, och i synnerhet komfortabel, att ta initial kontakt med nya kunder. S.k. uppsökande försäljning.

Du är en person som är positiv och glad samt finner teknik av alla slag som ett stort intresse i livet. Självklart ska du vara noggrann och ha ett bra "kundsinne" där kommunikation sker på både Svenska och Engelska. Du har givetvis inga svårigheter i att uttrycka dig på båda språken flytande. Vi förutsätter att du är prestigelös och inte har svårt att ta hjälp från kollegor om något arbetsmoment kärvar. Då vi är en komprimerad organisation kan det komma situationer där du får rycka in och hjälpa till på andra positioner inom ramen för vår verksamhet. Du kommer arbeta mycket på egen hand, med återkommande rapporteringar till försäljningsansvarig. Uppdragen kommer mest vara förlagda till Mälardalen med omnejd, men vårt arbetsfält är hela Skandinavien varvid en del resor kan komma att förekomma. 

Självklart har du erfarenhet av affärssystem med tillkommande arbetsmoment i sådan miljö. Vi arbetar med Visma SPCS-programserie. Givetvis kan du orientera dig väl i MS Office 365 och det är en självklarhet att använda sig av ett CRM-verktyg.

I denna tjänst utgår man från Sollentuna, men resor utanför Mälardalen kommer att förekomma. Ålder eller kön är inte relevant, det är ditt tillvägagångssätt och hur grymt bra du passar in i "gänget" som är övervägande samt att du är självgående, säljande, driftig, noggrann och en genomgående glad person. Givetvis kommer du utrustas med alla nödvändiga arbetsredskap för att du skall kunna utföra dina arbetsuppgifter.

Vi är övertygade att diversifierad bakgrund är något som driver vårt företag framåt och därför hoppas vi på flera kvinnliga sökande. Men oavsett vem du är kommer du ingå i ett otroligt roligt och bra gäng där utvecklingspotentialen är hög!

Tjänsten innefattar ett absolut krav, vilket är att du innehar B-körkort! 

 

Känner du att vi missat någon talang som du besitter? Sälj in den till oss!

 

Om företaget

Watt & Volt Sverige AB är en uppstickare och kraft att räkna med bland AV-projektörs/installationsföretag. Företaget befinner sig i Sollentuna strax norr om Stockholm och firar 15 år i branschen nästa år. Tekniken företaget marknadsför finner man i den offentliga miljön med kunder inom kommun, landsting, privata och publika företag. Allt från kontorsinstallationer till köpcentrum har projekterats och installerats av företaget. Watt & Volt har även en del egna upphandlade agenturer med tillverkare runt omkring världen, samt exklusiva avtal med några av de största varumärkena i branschen. Vi är idag ca 14 personer engagerade i företaget med anställning eller på kontrakt.  Watt & Volt har en låg personalomsättning och positiv arbetsmiljö samt innehar AAA-rating.

 

Välkommen att inkomma med din ansökan omgående med absolut via email (endast) Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . Eventuella frågor besvaras av Niklas Hamrin som du når under kontorstid på samma emailadress alternativt telefon 08-23 90 80.

OBS! Intervjuer kommer hållas löpande, varvid tjänsten kan komma tillsättas utan föregående notis. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

 

Detaljer

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Löneform Fast månadslön
Tillträde Omgående
Antal tjänster 1-2
Ort Sollentuna
Kontakt Niklas Hamrin; Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. ; 08-23 90 80 (kontorstid endast)
Sista ansökningsdag
Senast ändradmåndag, 28 januari 2019 19:29
Högst upp