Tekniker / Programmerare

Watt & Volt söker omgående en till medarbetare till teknik- och programmeringsteamet. En möjlighet att ingå i ett riktigt sammansvetsat team som behöver förstärkas. Är du vår nya kugge i drevet?

Om Jobbet

Du kommer ingå i ett spännande mindre team som består av mycket dedikerade och kunniga tekniker/säljare.

Arbetet består av installation av AV-teknik samt programmering av flera olika typer av styrsystem och digitala ljudenheter. Du kommer också att få bidra med kunskap till våra "offertmagiker" vid sammansättning av avancerade ljud- och bildsystem. Det kommer även ingå en del tekniksupport på plats och på distans.

Vårt kontor ligger i Sollentuna men resor utanför Mälardalen kommer att förekomma.

Vem är du

För att trivas i denna tjänst är du engagerad, lyhörd och prestigelös. Utöver goda kunskaper inom ljud- och bildteknik är det bra om du har vissa förkunskaper och erfarenhet från programmering av styrsystem från en eller flera av dessa tillverkare;

  • Crestron
  • AMX/SVSi
  • Extron

Det är även meriterande om du har erfarenhet av konfigurering och felsökning av nätverk samt om du har kunskap inom programmering/inställning av DSP:er.

Som person är du positiv, glad och driftig och finner teknik som ett stort intresse i ditt liv. Du är noggrann och har en bra känsla för kundrelationer samt givetvis ger en hjälpande hand om det behövs.

Flytande i svenska och engelska; tal och skrift.

B-Körkort är ett krav.

Vi tror att diversifierad bakgrund är något som driver vårt företag framåt. Därför har vi inga exakta krav på dig som sökande, snarare önskemål om tidigare erfarenhet enligt ovan.

Sök tjänsten i dag!

 

Om företaget

Watt & Volt Sverige AB är en uppstickare och kraft att räkna med bland AV-projektörs/installationsföretag. Företaget befinner sig i Sollentuna strax norr om Stockholm och firar 15 år i branschen nästa år. Tekniken företaget marknadsför finner man i den offentliga miljön med kunder inom kommun, landsting, privata och publika företag. Allt från kontorsinstallationer till köpcentrum har projekterats och installerats av företaget. Watt & Volt har även en del egna upphandlade agenturer med tillverkare runt omkring världen, samt exklusiva avtal med några av de största varumärkena i branschen. Vi är idag ca 14 personer engagerade i företaget med anställning eller på kontrakt.  Watt & Volt har en låg personalomsättning och positiv arbetsmiljö samt innehar AAA-rating.

 

Välkommen att inkomma med din ansökan via vår samarbetspartner Manpower. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Charlotte Åvall, mail; Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Telefon; 08 452 33 74.
Länk till annonsen https://www.manpower.se/swe/lediga-jobb/jobb/64e93240-ad4e-422f-8a25-8f135bac1ed9/ledig-tjanst-som-av-tekniker-programmerare-i-sollentuna-/?search=watt-%26-Volt.

OBS! Intervjuer kommer hållas löpande, varvid tjänsten kan komma tillsättas utan föregående notis. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

 

Detaljer

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Löneform Fast månadslön
Tillträde Efter ö.k.
Antal tjänster 1
Ort Sollentuna
Kontakt Charlotte Åvall, Manpower. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. , tel 08-452 33 74
Sista ansökningsdag -

 

Senast ändradtisdag, 27 augusti 2019 08:08
Högst upp